Piratenmuziek Internetradio Radio Mallorca

De echte etherpiraat wordt door keiharde aanpak vanuit de overheid meer en meer een zeldzaamheid.Steeds vaker hoor je de gouden klanken via je eigen pc…Piraten van de FM verhuizen vaak noodgedwongen naar het Internet. Daar geen last van Actie etherflits maar de Buma/Sena terreur ligt op de loer….belachelijke tarieven die alle vormen van creativiteit aan banden leggen. Kortom de piraat wordt nog steeds opgejaagd….
"

Zo ook bij Radio Mallorca,  http://www.radio-mallorca.nl/  het zou toch jammer zijn als de hits door en voor mensen uit de straat nergens meer te horen zijn.

Een plaatje en een praatje voor alle zieke mensen, voor piraten oma of buurvrouw jan. Velen zijn er in hun jeugd mee opgegroeid, vooral in Noord en Oost Nederland waren de lokale piraten een groot succes.

In West Nederland waren het vooral de groots opgezette stations die niet enkel Nederlandstalig draaiden, in steden als Den-Haag en Amsterdam waren invallen dagelijkse kost.

Online bingo spelen en veel meer werd er georganiseerd…..dit alles door de overheid de kop ingedrukt.

En natuurlijk kwamen er de echt grote jongens voor onze Noordzeekust, Mi Amigo en Veronica, ze zou het bijna vergeten maar Veronica was natuurlijk van oorsprong ook een illegale zender.

Ondanks torenhoge boetes oplopend tot 40000 euro weerhoud dit de echte piraten er nog steeds niet van om de FM band volledig met rust te laten. Een steeds professionelere aanpak als mobiele zenders, groots opgezette dorpsfeesten maken dat de klanken van weleer nog steeds te horen zijn.

Ondanks dat er steeds meer Nederlandstalig te horen is op commerciële stations blijken zij niet over een piratenhart te beschikken. Dit hoor je direct, vaak is het het net niet, een programmering die kant nog wal slaat. Echte piratenliefhebbers nemen hier geen genoegen mee en struimen het net af naar een goede Internetpiraat. Ondertussen ontstaan er Mega Piratenfeesten en zijn er zelfs sites als Piratendating.

Kortom etherpiraterij zal nooit te nimmer verdwijnen, een overheid in paniek, het laatste kruit is straks verschoten. De vraag is wat er volgt…..want piraten zijn er nog steeds volop!

Voor iedereen die kennis wil maken met het fenomeen piraterij raden wij Radio Mallorca aan, een internetstation waar u 7 dagen per week terecht kunt voor een plaatje en een praatje."

Bij Radio-Mallorca zijn nostalgische old school piratenhits te horen maar ook de toppers van nu.

Ze draaien 24 uur per dag.

Veel luisterplezier!
Andere interessante artikelen