Bed & breakfast met sauna in Friesland.

Dit doen wij nu al bijna twee jaar 5 a 6 keer per jaar gaan wij daar heen, luxe vanaf het begin tot op de laatste dag .Een klein huisje is tot onze beschikking het mooie complex is omgebouwd tot cowboy ranch ergens midden in de natuur compleet met vijver , s avonds staat in het prieel de houtkachel te branden en hier genieten wij van onze koffie en de rust .
Ons paradijs .

Rust valt over je heen als een welkome gast  , ergens in de verte hoor je het geluid van  vogels en andere weide dieren .Dit is onze hemelse plaats om tot rust te komen en het hoofd leeg te maken van al de drukte van een eigen bedrijf  hebbend , de stilte omarmt ons als een warme deken en de impulsen van een druk leven zijn achter ons gelaten . Vanaf dat punt zijn wij vissend aan de waterkant te vinden af en toe trek ik er op uit met de metaaldetector , bijna worden wij niet gestoordt  tijdens onze activiteiten en breken op als het tijd word om te gaan  eten  .Zelf kunnen wij ons eten bereiden in de buitenkeuken die behoort aan ons huisje maar in het dorp verderop zit een cafetaria met plate gerechten die gewoonweg heerlijk zijn ,inmiddels zijn wij daar ook vaste klant . De bed&breakfast is erg uitgebreid en 3 huisjes zijn ingericht voor kleine gezinnen , de eigenaren zijn warme en gezellige mensen die je bij aankomst opwachten met koffie , een rondleiding blijft dan ook niet uit . Het zwembad valt meteen  op en gelijk is de behoefte groot om er in te springen deze mag dan ook gebruikt worden , ook is er een sauna aanwezig en met een kleine bijdrage kan hier de hele avond gebruik van gemaakt worden . Is de sauna achter de rug maak dan gelijk gebruik van zonnebank kortom genieten van deze dagen , s morgens is er een mogelijkheid om ontbijt te ontvangen bij het huisje.. het enorme dienblad met zit vol met de lekkerste dingen zoveel dat men dit niet op kan .Wij willen niet anders weer  en daarom gaan wij vanuit Zeeland steeds weer richting Friesland .

http://www.handelsketen.nl/ads/zoekt-u-rust-sfeer-en-totale-ontspanning/

zwembad     saunavijver
Andere interessante artikelen