Tweedehands populair .

Tweedehands spullen wie heeft ze niet ,vaak staan kasten bom vol met spullen die nooit meer gebruikt worden, ergenis alom want steeds staat alles in de weg en word elke keer weer verplaatst naar een ander deel van het huis. Aangezien het maar een keer Koninginnedag is per jaar kan u gebruik gaan maken van de vlooienmarkt hier wat richtlijnen .
Voorbereiding .Tweedehands weggooien zonde toch? nee natuurlijk niet er zijn tal van mogelijkheden om ze weer kwijt te kunnen raken . Ik zal u wat tips geven om met uw tweedehands spullen wat centen bij te gaan verdienen ,zorg dat de goederen schoon en netjes zijn en dat electronica werkt , dit is logisch anders zal dit immers toch niet verkocht worden en mag u het weer mee terug nemen naar huis en dat was niet de opzet  .Probeer overal een prijs op te zetten anders word u gek gevraagd over hoe duur het is …onderhandelen kan altijd nog ook al staat er een prijs op u kan zelf gaan bepalen of u iets wilt zakken met het bedrag .Wist u dat u op de meeste vlooienmarkten voor een paar centen al een kraampje kan huren? , neemt u in ieder  geval afdek folie mee 3 x 5  zodat u bij een bui alles af kunt dekken. (action heeft dit goedkoop liggen ) Zorg voor een heup tasje met meerdere vakken zo heeft u uw geld bij u , en kan u sneller wisselen , onthoud dat de marktmeester vroeg kan komen om uw aantal meters staan geld kan komen afrekekenen houd zorg dat dit geld al in uw tasje zit en dat u gelijk kunt betalen .(dit voorkomt dat u een half uur kwijt bent met wisselen ) Neem brood en koffie mee van huis dit voorkomt dat  uw winst al op is voor u thuis bent , vergeet geen stoel mee te nemen want een hele dag op de benen staan is erg vermoeiend “denk om een pen en kladblokje “misschien om dingen uit te rekenen  . Spaar plastic tasjes op ver voor u op de markt staat vraag familie en buren dit voor u te doen , dit is handig zo kan u de verkochte goederen meegeven vaak heeft een klant niks bij zich .Pas op met de prijzen “het is tweede hands spul “maak de prijzen niet te hoog dit voorkomt dat u later de spullen weer mee naar huis kan nemen , wat voor u van waarde was… is in de ogen van de klant tweedehands . In het voorjaar beginnen de buitenmarkten en de herfst gaan ze weer over naar de binnenmarkten voor uw omgeving kijkt u in de krant , teletekst,google,
of kijkt u even op onze website:  http://www.handelsketen.nl/ads/vlooien-markten-geheel-nederland/

Internet .

Een groot aantal verkoop websites staan online gelukkig zijn de meesten gewoon gratis , maar past u op dit geld niet voor alle sites bekijk ze gewoon eens rustig en als u een keuze hebt gemaakt kunt u een account aan gaan maken voor verkoop .Natuurlijk gelden hier ook de regels dat uw goederen netjes schoon en heel zijn ,maak foto,s van de dingen die u wilt verkopen en bewerk ze eerst op uw pc vaak moet u ze verkleinen . Beschrijf uw product duidelijk geef prijs maten op en zorg altijd dat u een foto bijvoegd (zonder foto weinig kans) op post.nl kunt u de tarieven bekijken voor verzending en vermeld dus dan ook bij uw advertentie dat verzendkosten voor de koper  zijn. U kan dus van te voren al zelf even uw pakket wegen op een weegschaal , kijk goed uit of het door een brievenbus anders gaan kosten omhoog dit is allemaal info die u duidelijk moet beschrijven bij het gene dat u aanbied . U kan er ook voor kiezen dat het bij u thuis word opgehaald in uw eigen omgeving , mocht u op MP verkopen houd er rekening mee dat als u 10 advertenties plaatst  u  er 50   spam mails voor terug krijgt  1 uw advertentie is geplaatst 2 tips  voor verkopen van uw spullen  3 uw advertentie nog niet verkocht?uw advertentie loopt bijna af  5 uw advertentie is verwijderd  dit zijn de voorwaarden van MP irritant maar u bent zelf die voorwaarden aangegaan .

Ik heb in een korte tijd ( en kan nog veel meer schrijven) u een aantal richtlijnen voor verkoop beschreven , de belangrijkste heb ik denk ik wel aangehaald , ik wens u veel succes met deze kleine onderneming en een goede verkoop .

http://www.handelsketen.nl
Andere interessante artikelen