Stoere Babykleding kopen

0
8
blog placeholder

Babykleding is een onderwerp apart. Er zijn talloze (web)winkels waar je babykleertjes en spulletjes kunt kopen voor je kleintje maar als je op zoek wilt naar stoere babykleding zul je toch iets beter je best moeten doen. Er zijn namelijk maar een paar grote merken in Nederland die stoere babykleding verkopen voor een betaalbare prijs. Want veel geld uitgeven aan babypakjes is zonde gezien ze er binnen enkele weken weer uitgroeien. Daarom is het van belang om goedkope maar toch stoere babykleding te vinden voor je baby.

Vingino is een bekend merk welke kenmerkend is aan de modische, stoere en eigenwijze looks van de ontwerpen. Het merk is opgezet door Benny Dekker en de naam Vingino is ontstaan uit de namen van zijn zonen: Vince en Gino. De schoonvader van Benny Dekker heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de textiel en zo is Vingino snel geboren. Momenteel wordt Vingino in meer dan 14 landen verkocht en blijft het iedere collectie weer stoer en vernieuwend. De spijkerbroeken van Vingino hebben allemaal jongens- en meisjesnamen wat de broeken extra stoer maakt.

Ook Woezel & Pip verkoopt stoere babykleertjes. Woezel en Pip staat bij vele bekend om de schattige hondjes en de leuke kinderboeken maar tegenwoordig heeft het merk ook stoere babykleding en accessoires. Woezel en Pip is opgericht en bedacht door Guusje Nederhorst. Tegenwoordig zijn de boekjes razend populair binnen het kinderboekensegment en ook de kleding doet het erg goed. Helaas heeft Guusje dit succes niet mee meegemaakt gezien zij in 2004 overleden aan borstkanker. In 2007 heeft haar man Dinand Woesthoff de Guusje Nederhorst Foundation opgericht welke een blijvende herinnering moet zijn aan haar.

Dirkje kinderkleding is een babykleding merk van eigen bodem en heeft ook stoere kleding in de collectie! Dirkje bestaat al ruim 20 jaar en is inmiddels een begrip in Nederland. Het verkoopt hippe en trendy babykleding voor een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Dirkje is er al voor de allerkleinsten want de maten beginnen bij 44 en lopen op tot 86. Sinds kort is er ook een stoere newborn collectie met stoere kledingstukken voor de pas geborenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here