Kinderlampen kiezen voor de Kinderkamer of Babykamer

Het maken van een Kinderkamer of Babykamer kan voor de ene persoon een grote uitdaging en zorg zijn, terwijl de ander het fantastisch vind en dagen op zoek is naar leuke ideeën en producten. Op internet struinen ze uren lang over pinterest naar de nieuwste en meeste originele ideeën, webshops worden afgezocht naar de leukste kinderkamer accessoires. Maar waar begin je eigenlijk mee?
KinderlampenHet inrichten van de Kinderkamer begint allemaal met het kiezen van een thema en kleuren. Op internet vind je vele ideeën voor kinderkamers, soms wellicht een beetje teveel. Je weet niet waar je moet beginnen. Vraag eens aan de kleine man of meid wat hij of zij leuk vind in hun kamertje. En welke kleuren passen daar het mooist bij. Haal om te beginnen enkele kleurstalen bij de bouwmarkt en kies 1 hoofdkleur met daarbij minimaal 2 subkleuren. Zo ben je een beetje flexibel met het kiezen van accessoires en overige artikelen.

Ook kun je er voor kiezen om eerst te zoeken naar een kinderbehang wat je leuk vind, kies uit dit behang een kleur of meerdere kleuren en ga hiermee aan de gang. Er zijn een aantal producten die belangrijk zijn in de kindekamer en thema bepalend. Zo zijn de muren belangrijk, wat stralen die uit. Maar ook het kinderdekbedovertrek en kinderlampen zijn een belangrijke eyecatcher. Zorg dat er minimaal 3 tot 4 producten in de kamer aanwezig zijn die het thema of de sfeer bepalen. En bouw hier dan omheen met kinderspullen die passen in het kleurthema.
rn

rn
Heb je een kleiner budget? Maar wil je toch graag een thema aangeven in de Kinderkamer? Denk dan eens aan kinderkamer muurstickers. Deze stickers voor de kinderkamer kun je bij Dreumes enZo kopen voor een redelijk budget en met de meest leuke thema\\\\\\\’s. Zo zijn er al stickers vanaf 24.95 die passen in de auto kamer of kies eens een leuke sticker met sprookjes

Wij wensen u veel succes met het aankleden van de Kinderkamer.
Andere interessante artikelen