Gta 5 de game van september ligt snel in de schappen voor de Playstation 3 en Xbox 360!

De hele wereld wacht reikhalzend uit naar de release van GTA5. Kan Rockstar Games, de ontwikkelaar van het spel, de torenhoge illusie van deze sandbox action-adventure opnieuw waarmaken? Dat wil echter niet zeggen dat Rockstar Games het zichzelf gemakkelijk heeft gemaakt. Zoals we kennen van eerdere delen zijn er, naast de hoofdmissies die ongeveer twee dagen in beslag nemen, weer diverse sidequests te vinden. De hoge reviewcijfers van de pers, de uitstekende verkoopcijfers en de enorme wereld zorgen al jaren voor een groot succes voor Grand theft auto.
Bekijk de gehele kaart van gta san andreas en vermenigvuldig dit keer 5 voor de oppervlakte van het nieuwe Los Santos! In de nieuwste game kan je opnieuw gaan en staan waar je maar wil in de sandbox wereld. De hele reeks bij elkaar opgeteld is dit het veertiende deel in de serie van In de world van GTA speelde je altijd met 1 poppetje. In het laatste deel krijg je maar liefst 3verschillende personages waar je mee kunt spelen. Om de missies tot een goed einde te brengen is het van belang dat je de karakters goed met elkaar laat samenzweren. Alles is hier te vinden: http://www.gta5loterij.nl

Hierbij heb je de 3 verschillende karakters ook echt nodig om de 25 uur durende story mode succesvol uit te spelen. Doe deze wereld met een keer vijf voor het nieuwe Los Santos uit GTA V! Naast de normale missies zijn er weer diverse sidequests te volbrengen. De GTA, beter bekend onder de afkorting GTA, is alweer het allerlaatste in de gehele serie. Hierbij tellen we de diverse expansion packs en extra’s voor het gemak even mee. Bekijk ook mijn andere blogs

De speler kan op elk moment wisselen tussen de 3 karakters om de verschillende game functies optimaal te benutten. GTA heeft bekend gemaakt dat de omgeving van de nieuwste gta 5 keer zo groot is als de wereld in Red Dead Redemption! In De nieuwste gta kunnen spelers ook terecht in de multiplayer mode om online met elkaar te spelen.

Kenmerkend voor de GTA serie is de grote open wereld waar de speler in rond kan dolen. Voor dit deel keren we terug naar de stad Los Santos uit GTA San Andreas. Gemakzucht van Rockstar Games? Absoluut niet! Je herkent de stad bijna niet meer terug. Plak de werelden van Red Dead Redemption, GTA San Andreas en GTA IV aan elkaar en je komt bij lange na nog niet eens in de buurt van de grote wereld in GTA V. Rockstar Games heeft bekend gemaakt dat de omgeving van Los Santos 5 keer zo groot is als de wereld in Red Dead Redemption!
Andere interessante artikelen