De nieuwste horloge musthaves

0
62
blog placeholder

Retro Casio horloges

Helemaal trendy dit jaar zijn de retro Casio horloges. De horloges zijn fijn, lichgewicht en geschikt voor zowel dames als heren. Je gaat met de retro modellen weer helemaal terug naar de jaren ’90. Handig is ook dat je deze Casio horloges kunt combineren met vrijwel elke outfit. Bovendien zijn de digitale horloges al verkrijgbaar vanaf €29,95 en uitgerust met handige functies als: een kalender, dagalarm en zelfs een rekenmachine.

Solar horloge

Niet nieuw, maar wel steeds meer verkocht, zijn de Solar horloges. Bij een solar uurwerk hoef je niet de jaarlijkse batterijwissel te doen. Het horloge blijf altijd lopen, zolang het maar licht opvangt. Dit komt doordat er een zonnecel in het horloge is geplaatst die in staat is om (zon)licht om te zetten in energie. Door de solar techniek zijn de uurwerken vrijwel onderhoudsvrij. Eén van de bekendste merken met een zeer groot aanbod in solar horloges is Seiko.  

G-Shock horloge

Ben jij zo iemand waarbij je horloge binnen de kortste keren kapot gaat? Dan is het misschien tijd om eens een G-Shock horloge te kopen. Het is één van de populairste (sport)horloges en wordt gedragen over de hele wereld. De horloges zijn uitermate betrouwbaar en schokbestendig. Harde schokken zullen er niet voor zorgen dat het uurwerk uitvalt. Daarbij komt dat een G-Shock horloge altijd veel functies heeft zoals: meerdere alarmen, snoozefunctie, kalender, wereldklok en zelfs snelheidsmeting 

Waar kan ik deze horloges kopen?

Omdat dit de nieuwste musthaves zijn, heeft niet ieder verkooppunt deze horloges op voorraad. Merken als Diesel, Casio en Seiko leveren de nieuwste collectie alleen aan officiële dealers. Op de website van het merk kun je vaak een actuele dealerlijst inzien. Ajuweliers is één van deze dealers en verkoopt al deze bekende merken in hun webshop. Bekijk hier alle musthave horloges.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here