Leren rugzak, stijlvol en handig!

0
9
blog placeholder

Een leren rugzak kan erg handig zijn, maar is ten opzichte van een rugtas gemaakt van bijvoorbeeld nylon of polyester ook nog eens erg stijlvol. Ideaal voor een heerlijke wandeling, op de fiets naar je werk of een dagje uit.

Leren rugzak

Leren rugzakken zijn natuurlijk handig om mee te nemen en door de ergonomische lederen schouderbanden comfortabel om te dragen. Ga je de deur uit voor een lekkere boswandeling of stedentrip, dan kun je natuurlijk niet zonder je digitale camera, extra trui of flesje water. In een leren rugzak kun je makkelijk al je spullen opbergen. De praktische kant van een leren rugzak is natuurlijk belangrijk, maar een klassieke leren rugzak ziet er ook nog eens goed en stoer uit. Zowel voor dames als heren! Maak je outfit compleet door je leren rugzak te combineren met prachtige accessoires, zoals een leren riem, mooie sjaal, armbanden, handschoenen, hoed of muts.

Vrijwel al onze leren rugzakken zijn gemaakt van echt Italiaans kalfsleer, afgewerkt met uitstekende accessoires en oog voor detail. Dit resulteert in rugzakken van de hoogste kwaliteit waarvan u jaren lang plezier zult beleven.

Leren rugzakken

Alle rugzakken hebben een groot vak voor het opbergen van grotere spullen, in een extra voorvak of klein ritsvak binnenin kun je eenvoudig je kleine spulletjes opbergen. Niets is vervelender dan dat je je hele rugzak eerst moet uitpakken om bijvoorbeeld je mobiele telefoon te vinden.

Wil je ook een laptop, iPad of andere tablet meenemen, dan kun je deze het beste in combinatie met een sleeve in een leren rugzak opbergen. De meeste leren rugzakken hebben namelijk geen speciaal laptopvak of tabletvak, welke voldoende bescherming biedt voor uw laptop of tablet. Bepaal voor aanschaf eerst goed of je leren rugzak wel groot genoeg is voor je laptop.

Marington.nl heeft een grote collectie leren rugzakken, diverse modellen van zeer hoge kwaliteit en eenvoudig online te bestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here