De perfecte laptoptas, heb jij hem al gevonden?

0
5
blog placeholder

Bij Devalise vindt u een ruim assortiment aan lifestyle laptoptassen en sleeves. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe laptoptas kan u best even nadenken welke tas voor u het handigst is. Laptoptassen bestaan immers in verschillende modellen, formaten en materialen.

Het klassieke model heeft de vorm van een aktetas die door middel van ritsen volledig kan worden geopend. Vaak is er een schouderriem en heeft de tas extra vakken om spulletjes op te bergen.

De messenger bag of postbodetas is een model met een overslagflap, die via een draagriem op de schouder wordt gedragen. In een lederen uitvoering zijn deze tassen heel zakelijk en stijlvol.

Voor de jeugdige of actieve gebruikers zijn er kleurrijke rugzakmodellen. Deze modellen zijn zeer handig voor gebruik op de fiets of het openbaar vervoer en hebben meestal meerdere opbergvakken.

En meer recent zien we bij Devalise ook een opmars van trolleys. Deze laptoptassen op wieltjes zijn uitermate geschikt voor gebruikers die veel materiaal dienen te vervoeren.

Voor een maximale bescherming van de laptop is een apart laptopvak aan te raden. Dit vak heeft een extra voering die de laptop beschermt bij een val of stoot. Naast een apart vak voor je laptoptas is ook een stevige tas zeer zeker aan te raden. Het soort stof, bijvoorbeeld leer, en de dikte van de stiksel zijn aanwijzingen of je laptop goed genoeg beschermd wordt. Je wilt natuurlijk met een gerust hart je laptop mee naar de bibliotheek of vrienden nemen, en niet bang zijn om hem te laten vallen.

Wij van Devalise lezen graag of je al de perfecte laptoptas hebt gevonden. En zo ja, hoe deze eruit ziet en aan welke van jouw voorwaarden deze gebonden is. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak als het aankomt op de keuze voor een tas. Tegenwoordig hoef je je niet meer te confermeren tot een saaie, zakelijke laptoptas, maar kun je volledig los gaan, als het ware.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here