Van Chinees naar Engels? Of van Russisch naar Nederlands? Iets voor het vertaalagentschap!

Vertalingen zijn soms een lastige opdracht die stresserend en tijdrovend kan zijn. De vertaalfouten kunnen gevolgen hebben en de juistheid van de boodschap vertroebelen. Zeker voor ondernemingen met grensoverschrijdende communicatie is dit herkenbaar. Voor hen is het zeer interessant om aan een vertaalbureau te denken als zakenpartner.
Precisie en snelheid

 
De mensen van het vertaalagentschap kan je makkelijk omschrijven als mensen die op zoek zijn naar perfectie. Een vertaling moet gewoon juist zijn. Het vertaalbureau kan hierin snel en accuraat te werk gaan omdat ze met de hedendaagse technologie mensen van over de hele wereld kan te werk stellen. Een tekst moet van het Engels naar het Russisch vertaald worden? Dan zullen ze een Russische vertaler aanspreken die het Engels uiterst goed beheerst. Deze manier is de beste om de perfecte vertaling snel en zo accuraat mogelijk uit te voeren.
 

Specifieke vakkennis

 
Naast de oneindig grote waaier aan beschikbare talen, beschikt het vertaalbureau ook over vertalers die gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied, zoals geneeskunde, recht, economie, enz. Dit is vereist om teksten met veel vakjargon zo juist mogelijk te kunnen vertalen zonder dat er veel tijd in gestoken wordt.
 

Extra diensten

 
Ben je journalist en heb je een opgenomen interview op je dictafoon staan? Die kan je gewoon doorspelen aan het vertaalbureau om te laten vertalen in de gewenste taal. Heeft je bedrijf een reclamespot en zou je die ook graag in het buitenland willen lanceren? Het vertaalbureau kan zonder problemen een ondertiteling in het bestand integreren van elke gewenste taal. Verder biedt het vertaalagentschap naast professionele vertalingen ook nog tekstrevisies aan van al u documenten.
 
De ideale manier om jezelf te verzekeren van de juiste schrijfwijze en opbouw. Ten slotte kan je ook terecht bij het vertaalbureau om al uw persoonlijke documenten te laten vertalen door een beëdigd vertaler. Discretie verzekerd.


Meer information op onze vertaalbureau, bezoek onze website: www.sfx.be
Andere interessante artikelen