Sfeerverhogende accessoires voor in uw bar

Bent u trost eigenaar van een bar of bent u verantwoordelijk voor de bar in uw hotel, restaurant of bedrijfspand? Bent u tevreden over de sfeer die uw bar uitademt? In dit artikel geven we u een aantal tips voor het verhogen van de sfeer in uw bar door middel van bar accessoires.
Cocktail benodigdheden

Het maken van een goede cocktail is nog niet zo makkelijk. Met een aantal handige bar accessoires maakt u het zichzelf een stuk leuker en gemakkelijker. Bovendien geeft het uw bar net wat meer cachet. Allereerst heeft u natuurlijk een mooie cocktail shaker nodig. Let hierbij op het materiaal. Een roestvrijstalen shaker maakt het allemaal net wat makkelijker met schoonaken. Om het maken van de cocktail professioneel te laten uitstralen heeft u doseerflessen nodig voor de dranken die u gebruikt. Zo kunt u als een echte professional de drank hoog boven het glas inschenken. Ook kunt u nadenken over een ijsschep. Een gemiddelde cocktail bevat aardig wat ijsklontjes en als u die met één schep kunt vullen is het wel zo mooi.

Wijnaccessoires

Verkoopt u veel wijn in uw bar? Dan mogen deze benodigdheden niet ontbreken. Een aantal mooie wijnkoelers en of champagnekoelers voor het lekker koel houden van uw dranken. Soms verkoopt u niet een hele fles, maar enkel 1 of 2 glazen. Hoe houdt u uw wijn goed? Met een handige wijnstopper. Wilt u het echt professioneel aanpakken? Overweeg dan een wijnschenker aan te schaffen. Dit minimaliseert het risico op morsen en vlekken. Wel zo handig rond uw gasten die alleen het beste verwachten.

Tafelverlichting

De snelste manier om meer sfeer in uw bar te brengen is met sfeervolle tafelverlichting. Een mooie kandelaar of misschien wat moderner windlicht met een waxinelichtje. Afhankelijk van de sfeer die u nastreeft, kunt u ook overwegen om gekleurde lamphouders te gebruiken.
Andere interessante artikelen