16 dingen die u altijd in uw auto moet hebben

Dingen zoals lekke banden, lege auto-accu’s of lekkende slangen zijn kleine dingen die altijd mis gaan met auto’s. Natuurlijk zullen autoproblemen zoals dit je tijd en geld kosten als je niet voorbereid bent om ze zelf aan te pakken, en je ofwel zullen dwingen om hulp te krijgen van een gewillige voorbijganger, of om te bellen en te wachten tot de garage verderop in de straat verschijnt . Dan heb je ook een autoprobleem en een potentieel veiligheidsprobleem, toch?
 

De lijst met zaken die u altijd in uw auto moet hebben, is ongeveer vijftig, als u eerste hulp, voedsel en water bijvoegt. Dus dit artikel is alleen bedoeld voor reparatiegereedschap, de basis die je nodig hebt om weer op pad te gaan ( heb je autopech waar al deze dinge niet bij helpen, dan is het handig een autogarage te benaderen. Dan is Autogarage Zevenaar wel een aanrader ), maar door een beetje voorbedacht te zijn, kunt u voorbereid zijn om een beetje algemene autopech.

Het hebben van een lege batterij is waarschijnlijk het meest voorkomende auto-probleem. Of we ze nu uitbranden (de meeste batterijen van vandaag gaan slechts ongeveer drie jaar mee) of laten onze lichten aan en laten het zelf uitlekken, er is een onmiddellijk gevoel van vastlopen als we ons realiseren dat de batterij leeg is. Twee hulpmiddelen om mee te nemen: (1) startkabels, voor het geval u een goede samaritan vindt die u kunt vertrouwen, of (2) een ‘auto-batterijsprongstarter’, een draagbaar maar toch handig klein powerpack dat u blijft opladen en in uw kofferbak houdt , zodat u uw eigen batterij kunt opstarten. Je kunt ze krijgen bij veel online en offline winkels voor minder dan honderd euro. Leer hoe u het moet gebruiken wanneer u het krijgt, zodat u weet hoe u het moet gebruiken wanneer u het nodig hebt

Dingen om altijd in uw auto te hebben, om lekke banden en lekkende slangen te hanteren

Het op één na meest voorkomende autoprobleem is een lekke band. We hebben er allemaal wel eens van gehoord, toch? Nogmaals, dit is een makkelijke oplossing als je (3) een werkende jack hebt, (4) een goed opgepompte reserve in je kofferbak. Nu heb je opties. Je kunt de band vervangen met je reserve, of verzegelen en de band op de auto goed opblazen om naar een autoshop te gaan of je thuis te brengen. Ik wil niet dat mijn vrouw daar een auto ophaalt en een band verwisselen. Bovendien heeft ze ook een (5) draagbare luchtcompressor met een plug-in snoer dat in de sigarettenaansteker stroomt, zodat ze een lekke band meer lucht kan geven dan uit het blik komt. Houd ook een (6) bandenmeter in uw auto, zodat u de juiste hoeveelheid bandenspanning kunt behouden. Raadpleeg de handleiding van uw eigenaar voor de bandenspanning die overeenkomt met de banden van uw voertuig.

Als u aan het rijden bent en een van uw motorslangen begint te lekken, kunt u deze mogelijk snel genoeg patchen om thuis te komen of naar een garage. Neem altijd een (7) kan water mee, (8) een platte schroevendraaier … misschien moet u een slangklem verwijderen … (9) een rol ducttape en (10) een mes of scheermesje, voor het geval je wat slang moet bijsnijden. Het lek verpakken en bijvullen met water kan net genoeg zijn om je veilig naar de volgende stad te brengen.

Basisdingen om altijd in uw auto te hebben, zijn tangen, fakkels

Andere tools die je misschien in de koffer wilt bewaren? (11) Tangen, voor het geval u snel een accukabel uit de accupool moet trekken. Mijn ouders Chrysler Imperial begonnen te roken van een elektrisch probleem onder het dashboard, en de auto zou in vlammen opgegaan zijn als papa de batterij niet zo snel had losgekoppeld als hij. Neem wat (12) draad mee, voor het geval je een uitlaat gaat slepen. U kunt hem aansluiten op het onderframe. (13) Heb schone vodden voor je handen. (14) Berg een zware zaklamp op met nieuwe batterijen (15) en een liter olie. Last but not least, (16) draag altijd 3-4 fakkels. Er gebeuren zoveel ongelukken als auto’s langs de kant van de weg kapot gaan. Laat mensen je zien door een rechte lijn van fakkels neer te zetten die ongeveer zestig meter achter je auto begint en andere bestuurders links van je auto stuurt.

Deze 16 dingen bij elkaar zijn redelijk compact en kunnen gemakkelijk worden opgeslagen in je kofferbak. Nogmaals, er zijn andere items die belangrijk zijn om aan boord te hebben, zoals EHBO-koffers en eten, maar de focus ligt hier op wat je nodig hebt als je kleine, veel voorkomende autoproblemen hebt. Er zijn weinig dingen die meer hinder veroorzaken dan lege batterijen en lekke banden, dus zorg ervoor dat je deze 16 dingen altijd bij je hebt … voor het geval dat. Nogmaals, heb je grotere problemen, dan is autogarage in Zevenaar zeer zeker een aanrader. Het is tenslotte beter om het te hebben en niet nodig te hebben, dan om het te hebben en niet te hebben.

 

 
Andere interessante artikelen