Vakantiehuis in Altea

0
19
vakantiehuis altea

In het pittoreske Altea, gelegen aan de zonnige Costa Blanca staat deze riante villa te koop. Deze ruime vakantiewoning heeft vanaf het ruime terras een prachtig uitzicht over de Middellandse zee. In 2008 is de woning volledig gemoderniseerd. Met 4 slaapkamers, 4 badkamers, een eigen kantoor, garage voor twee auto’s en luxe privé zwembad met groot terras is het van alle gemakken voorzien.

Het ligt op een uur rijden van ALicante en op ander half uur rijden van Valencia. Ook de golfbanen van Villaitana bij Benidorm zijn met een half uurtje rijden goed bereikbaar. Het oude centrum van Altea is ongeveer 10 minuten rijden, met aldaar uitstekende restaurants en een gezellig plein om op een zomeravond te genieten van de gezelligheid.

De woning ligt 160 meter boven het zeeniveau waardoor u niet alleen een prachtig uitzicht heeft over de Middellandse zee, maar ook over de baai. Vanuit de open keuken loopt u zo de woonkamer in met een aansluitende eetkamer, en vanuit elk van deze kamers kijkt u uit over de zee. De eetkamer beschikt over een groots schuifpui dat u toegang verschaft tot het ruime overdekte terras met zowel een eet als ook lounge gedeelte. De regio is erg populair voor vakantiehuizen, dit komt mede door het microklimaat dat zorgt voor warmere temperaturen ten zuiden van Calpe. Het huis ligt net buiten het Altea Hills project, wat het dus een erg aantrekkelijk gebied maakt maar qua bereikbaarheid en uitzicht net wat beter is.

Mede door dit milde klimaat en het overdekte terras kunt u eigenlijk bijna het hele jaar aangenaam buiten kunt zitten. Op de website vindt u meer informatie en foto’s over deze prachtige villa. Mocht u interesse in deze woning hebben gekregen bespreek dan een afspraak voor een bezichtiging onder aan de pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here