Zorgvergelijker steeds vaker gebruikt

Het begrip zorgvergelijker wordt steeds bekender. Waar jaren geleden enkel Independer deze term gebruikte zie je dat nu op allerlei fronten terug komen. Niet alleen maar voor het vergelijken van de zorgverzekeringen, maar ook voor tal van andere diensten en goederen wordt de zorgvergelijker gebruikt.
In 2019 is het bedrijf Zorgvergelijker gestart met een groot platform en zij gaan nog een stap verder.

Vergelijken van zorg

Dat je het hele jaar door zorgverzekeringen kunt vergelijken is niet nieuw, zodra je 18 jaar kan je zelf een nieuwe polis afsluiten. November en december zijn natuurlijk de maanden waarin iedere Nederlander de mogelijkheid heeft om te gaan overstappen voor het nieuwe jaar. Maar er is nog veel meer te vergelijken op het gebied van zorg.

Wat denk je van de uitvaartverzekering? Met goede informatie weet Zorgvergelijker uit Udenhout dit goed te vergelijken. Met de algemene informatie kan je direct inschatten voor welk bedrag je verzekerd wilt zijn.

Hulpmiddelen

Eind van het jaar komen worden de resultaten gepubliceerd van hulpmiddelen. Onafhankelijke onderzoeken, zoals je gewend bent van de Consumentenbond, waar je echt iets aan hebt. Denk dan aan:

  • Scootmobielen
  • Rollators
  • Brillen
  • Gehoorapparaten

Het belooft een mooie nieuwe dienstverlening te worden, iets waar we nu en in de toekomst allemaal wat aan hebben. We houden de ontwikkelingen van Zorgvergelijker goed in de gaten en zullen dit artikel later verder aanvullen.
Andere interessante artikelen