Mode trends in 2013

Link naar dit artikel

Het nieuwe jaar is aangebroken. Dat betekend dat er weer een heleboel gaat veranderen in de mode wereld. In dit artikel behandelen we de mode trends die je in 2013 tegen gaat komen op het gebied van haar mode, mode kleuren en mode artikelen.
Top designers, beroemdheden en de media bepalen wat de mode is en wat de mode gaat worden. Mode is altijd tijdelijk en veranderd daarom ieder jaar. Als je met de mode mee wilt doen is het daarom belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de mode trends.

Haarmode in 2013


De kapsels in 2013 zien er weer heel anders uit dan in 2012. Voor de vrouwen zijn de korte kapsels weer helemaal in. Deze trend is gestart door Miley Cyrus en andere beroemdheden. Ook geld het voor vrouwen kapsels dat verven in leuke kleuren weer helemaal trendy is. Vooral is rood een kleur die erg aantrekt dit jaar. Opmerkelijk aan de vrouwen kapsels is dat we ook de zogenaamde dip dye veel gaan zien in 2013. Dit is een gekleurde "dip"  het zijn fel gekleurde plukjes in het haar van roze tot aan groen. De mannen haarmode is vooral aan de zijkante erg kort en ziet er zeer verzorgd uit. Gel wordt in 2013 niet meer gebruikt, het is de haarmousse die het haar in model mag brengen. De kuif is weer helemaal terug van weg geweest dit jaar.

Mode kleuren in 2013

Als je nieuwe kleren wilt gaan kopen is het belangrijk om op de laatste mode 2013 kleuren te letten. De kleuren die dit jaar weer mogen zijn aardig verassend. Zo is het heel hip om dit jaar weer zwarte kleding te dragen, een zwarte blousse of een zwarte broek is weer helemaal in. De felle kleuren komen pas in de zomer weer terug waar we veel groene kleuren in terug vinden.


Artikel geschreven door: jari
Aantal keer gelezen: 182x
Toegevoegd op: 2013-01-20 17:48:10
Laatst gewijzigd op: 2013-01-20 17:48:10

De copyrights van punt.info zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen